4 iulie 2014

Numere de masa handmade nunta-botez Heart


numere masa nunta si botez
Hi! In seara aceasta va prezint trei superbe numere de masa nunta sau botez realizate handmade, din gama Dantela sub forma de inimioare dantelate.
  Va las sa le admirati , pentru detalii va stau la dispozitie aici sau pe
profilul de FacebookPreferata mea :), un numar de masa deosebit de elegant si delicat sub forma unei inimi din dantela.

numar de masa nunta din dantela hartie sub forma de inima
dimensiuni numar de masa 9,5cm X 9,5 cm

numar de masa botez pentru fetite sub forma de inima roz dantela
Ce poate fi mai frumos pe masa pregatita pentru anuntarea unui inger de fetita. Dimensiuni : 8,5 x 8,5 cm fara fluturas.
inimi dantelate botez fetite baieti
inimi dantelate roz si albe pentru mese de nunta si botez


1 iulie 2014

Carduri de multumire nunta/Numere de masa Flower 2in1
numere de masa nunta  botez floare dantelata si embosata   Dragii mei , de azi 1 iulie am decis  sa afisez si aici frumoasele si deosebitele mele invitatii de nunta/botez si accesorii pentru nunta.
 Voi aduce un plus de eleganta, rafinament si originalitate in toata gama de invitatii pentru nunta si botez,iar pentru miresicile care doresc sa-si confectioneze singure invitatiile  vor gasi diferite accesorii.


Azi voi incepe prin a va prezenta un card de multumire/place card din gama "Dantela"sau de ce nu un numar de masa, putand fi personalizat in functie de dorinta fiecarei mirese sau proaspete mamici care doreste sa aiba o prezentare a mesei de botez deosebita.
  Daca va place ceea ce vedeti pana la deschiderea oficiala a magazinului unde veti vedea si preturile (care sunt pentru toate buzunarele) puteti sa ma urmariri aici in sectiunea" Urmariti" sau pe profilul meu de Facebook ,unde va stau la dispozitie oricand.
  Materialele pe care le folosesc sunt de ceea mai buna calitate , pot folosi si carton perlat si carton mat la alegerea fiecaruia dintre voi.