14 septembrie 2014

Cutii decorative handmade

Continui sa va arat cutiutele amintite in articolul anterior, am decis sa impart articolul  in doua parti deoarece nu imi place sa plictisesc foarte mult cu pozele care nu se mai termina . Prefer sa pun cateva poze dar in care sa se observe esentialul.
 Dar sa revin la cutiile mele ..pentru orice dimensiune nu ezitati sa ma intrebati, va astept cu drag fie pe facebook fie  magazinul meu sau chiar aici in sectiunea contact .

Cutie decorativa Lavanda

Materiale folosite la aceasta cutiuta : eticheta Spellbinders dies, folder embosare, Perfect pearl spray , carton densitate mare, carton culoare lavanda, cutite diferite flori Spellbinders.

cutie decorativa cu floare culoarea lavanda


















cutii decorative cu accesorii crem si lila


Cutia decorativa Summer Dream

cutie decorata cu stampile


cutie coliere statement



cutie pentru  seturi statement

Cutii decorative

 Imi sunt tare dragi aceste cutii, cutii decorative handmade pe care le-am conceput pentru o doamna si un artist    minunat si sunt exclusiv realizate sub semnatura DyaG craft.
 Cutiile sunt potrivite pentru diferite cadouri..de la esarfe...portofele..rame decorative, tavite decorative, pana la minunate seturi de bijuterii prin dimensiunea mare de 22 cm X 22cm.
   Sper sa va placa si voua, asa cum mi-a placut mie sa le creez.

Cutia decorativa Fluture

Cutia este preferata mea ...cred ca am fost fluture intr-o viata anterioara...asa sunt de innebunita dupa aceste minunatii ale naturii. Toate materialele folosite sunt de cea mai buna calitate fara acizi si rezistente la UV.
 Ca si materiale folosite Distress ink, Stampin'up ink , carton de densitate mare, stampila Swallowtail, eticheta Spellbinders dies, Martha Stewart perforator, perle 4 mm, sclipici Martha Stewart.

cutie cadou fluture handmade




cutie cadouri pentru coliere statement
cutii cadou handmade si hartie de matase


Cutia decorativa Rustic Rose

Asa de mult imi place aspectul de rustic..incat nu m-am putut abtine sa nu fac si o cutiuta cu accente rustice .
Materiale folosite carton densitate mare,folder embosare, perfect pearl, eticheta Spellbinders dies, panza de burlap, Mod Pondge, pistol de silicon, perla 8 mm, dantela.

cutie cadou rustica



cutii decorative aspect vintage